Bostadspolitik är mest prat

Så nu gör vi något i stället

"Det byggs för lite i det här landet – och det som byggs har ingen med vanliga inkomster råd att bo i."  Så låter det i den politiska debatten, men det räcker inte med prat.

Lyckos har utvecklat metoder att bygga hållbart med kvalitet – till en kostnad som gör det möjligt för fler att förverkliga drömmen om ett eget boende. Byggda med hållbara kvalitetsmaterial, Svanenmärkta med stränga miljö- och klimatkrav, energisnåla och designade av välkända arkitekter, som Gert Wingårdh, för att passa den moderna familjens krav.

Bäst av allt – ett Lyckos-hem kostar inte mer som bostadsrätt än att familjer med vanliga inkomster har råd att bo i den. En politisk drömbostad med andra ord – men framförallt en dröm som kan förverkligas för den som längtar hem.

Läs mer →

Bli kontaktad

Är du markägare eller arbetar med nybyggnation och marktilldelningar och tror att Lyckos hade varit en bra partner så kontakta oss direkt här.

Bli kontaktad här

Lyckos AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Dina uppgifter kommer att behandlas enligt vår integritets- och cookiepolicy, se vår integritets- och cookiepolicy.