Brf Åkerbäret, Snurrom

Nu säljer vi rymliga och väldesignade radhus i Snurrom. Här bor du bland natursköna omgivningar med skogen, havet och Värsnäs friluftsområde med badplats och vandringsleder alldeles intill. På bara några minuter tar du dig in till Hansa City, stan - eller varför inte en utflykt till Öland.

Anmäl ditt intresse
  • Område Snurrom, Kalmar
  • Bostadstyper Radhus Kvadraten och Vinkeln
  • Storlek 110/118 kvm
  • Insats Radhus fr 2 495 000 kr
  • Projektstatus Till salu
  • Beräknad inflyttning Prel vår 2023

Bo bra nära till allt

Kvarteren är planerade så att det blir bilfritt med mycket grönt och gångstigar för att uppmuntra livet mellan husen. Varje hus har olika fördelar med sitt läge. Större tomt som gränsar till gångstig eller mindre tomt med grönområde alldeles utanför. Morgonsol i köket eller kvällssol på terrassen. Vad du än väljer så har du inte långt till den parkering som tillhör ditt hus.

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning

Väldesignade hus

Våra hus ser alltid likadana ut inuti. Funktionella, ljusa och rymliga boenden för den växande eller krympande familjen. Samma luftiga planlösning som släpper in så mycket ljus som möjligt och samma material i hög kvalitet. Fasaden däremot skiljer sig åt för att passa platsen och omgivande byggnader. Här i Snurrom kommer alla hus ha en fasad i rödmålad thermowood. Ett miljövänligt trä som inte kräver underhåll.

Uteplats med trädäck och gräsmatta
Trivsamma kvarter
"I ett Lyckos-hus ska man alltid kunna duka upp till mat och fest för många!"
Anders Larsson, VD
LADDA NER
LADDA NER

Smarta planlösningar

Här kan du se hur husen är planerade. Både Vinkeln och Kvadraten har som standard tre sovrum plus allrum på ovanvåningen och i Kvadraten har du möjlighet att istället välja att ha två, tre eller fyra rum. 

Kvadraten - Bottenvåning
Kvadraten - Ovanvåning med 3 sovrum
Vinkeln - Bottenvåning
Vinkeln - Ovanvåning med 3 sovrum

Svanenmärkt

För oss på Lyckos är det oerhört viktigt med hållbarhet. Vi tror att det är viktigt för dig också och har därför investerat i att Svanenmärka alla våra hus. För dig som ska bo innebär det att du bidrar till att göra mindre miljöpåverkan och att du bara omger dig med material som är hälsosamma. Du kan se det som en som en kvalitetsstämpel på ditt boende.

Läs mer här

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

När läget spelar roll

Bor du i Brf Åkerbäret i Snurrom har du det bästa av två världar. Lugnt och grönt nära natur, golfbana och hav men ändå nära Norra Vägen och E22 som snabbt tar dig dit du vill. Idealiskt för dig som vill bo bekvämt och ha ett praktiskt vardagsliv. Gillar du friluftsliv kan du enkelt fylla fritiden med golf, båtliv, vandring eller cykling. Bara en liten bit bort finns Snurrom Bike Park med 4 km mountainbikebana på slingrande skogsstigar för både vuxna och barn. Föredrar du inomhusliv så planeras just nu en ny bad- och friskvårdsanläggning i Snurrom och den beräknas stå klar ungefär när det är dags att flytta in i Brf Åkerbäret.

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Ett hållbart liv

Brf Åkerbäret planeras för ett hållbart liv där kollektivtrafiken spelar stor roll. Du som bor kommer alltid att veta att du enkelt och miljövänligt kan ta dig dit du vill. Bostäder byggs enligt högsta hållbarhetskrav och stor vikt läggs vid att både hus och område ska behålla sin attraktivitet. Precis så resonerar vi på Lyckos. Alla Lyckos-hem är omsorgsfullt planerade och väldesignade så att du och din familj kan må bra och bo kvar länge. 

"För oss är det viktigt att alla Lyckos-hem är friska hus!"
Anders Larsson, VD Lyckos AB
Kvadraten - Kök med härligt ljusinsläpp
Kvadraten - Vardagsrum med plats för många
Kvadraten - Badrum nedanvåning
Vinkeln - Modernt och smakfullt kök
Kvadraten - Egen trädgård med förråd

Alla bilder på bostäderna är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede och därför kan vissa avvikelser förekomma.

Relaterade länkar