Nybrostrand, Brf Havstulpanen

Porten till Österlen, nära Ystad ligger underbara Nybrostrand. Här kommer vi bygga väldesignade kvarter med radhus signerade Wihgårds. I Nybrostrand blir fritiden rik med underbar natur inpå knuten - stränder, strövområden, skog, restauranger och allt Österlen har att erbjuda. Anmäl ditt intresse idag!

Anmäl ditt intresse
  • Område Nybrostrand, Ystad
  • Bostadstyper Radhus
  • Ägandeform Bostadsrätt
  • Storlek 110/118 kvm
  • Projektstatus Planerad

Bo bra nära till allt

Bara 3 km öster om Ystad ligger Nybrostrand, ett bysamhälle alldeles vid strandlinjen. Ett par minuter bort finns skolor, förskolor och Ystads golfclub och runt kvarteret finns både parkområde och lekplatser. I Nybrostrand blir fritiden rik med underbar natur inpå knuten - stränder, strövområden, skog, restauranger och allt Österlen har att erbjuda.

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning

Spännande fasader

Husen har fasadmaterial i gediget tegel. Ett naturmaterial som åldras snyggt, håller länge och helt utan underhåll. På baksidan har du både terrass, förråd och gräsmatta - och inuti huset 110 eller 118 välplanerade kvadratmeter. Allt sprillans nytt och underhållsfritt för många år framåt.

"I ett nybyggt Lyckos-hem slipper du tänka på underhåll eller oväntade utgifter i många år framåt." Anders Larsson, vd Lyckos

Smarta planlösningar

Här kan du se hur husen är planerade. Både Vinkeln och Kvadraten har som standard tre sovrum plus allrum på ovanvåningen och i Kvadraten har du möjlighet att istället välja att ha två, tre eller fyra rum. 

Kvadraten - Bottenvåning
Kvadraten - Ovanvåning med 3 sovrum
Vinkeln - Bottenvåning
Vinkeln - Ovanvåning med 3 sovrum

Svanenmärkt

För oss på Lyckos är det oerhört viktigt med hållbarhet. Vi tror att det är viktigt för dig också och har därför investerat i att Svanenmärka alla våra hus. För dig som ska bo innebär det att du bidrar till att göra mindre miljöpåverkan och att du bara omger dig med material som är hälsosamma. Du kan se det som en som en kvalitetsstämpel på ditt boende.

Läs mer här

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

När läget spelar roll

Våra kvarter i Nybrostrand är för dig som vill bo riktigt bekvämt. Ett par minuter bort finns skolor, förskolor och Ystads golfclub och runt kvarteret finns både parkområde och lekplatser. I Nybrostrand blir fritiden rik med underbar natur inpå knuten - stränder, strövområden, skog, restauranger och allt Österlen har att erbjuda. 

 

 

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Ett hållbart liv

Du som bor i Brf Havstulpanen kommer alltid att veta att du enkelt och miljövänligt kan ta dig in till de större städernas utbud. Bostäder byggs enligt högsta hållbarhetskrav och stor vikt läggs vid att både hus och område ska behålla sin attraktivitet. Precis så resonerar vi på Lyckos. Alla Lyckos-hem är omsorgsfullt planerade och väldesignade så att du och din familj kan må bra och bo kvar länge länge. 

"För oss är det viktigt att alla Lyckos-hem är friska hus!"
Anders Larsson, VD Lyckos AB

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

Kvadraten - Kök med härligt ljusinsläpp
Kvadraten - Vardagsrum med plats för många
Kvadraten - Badrum nedanvåning
Vinkeln - Modernt och smakfullt kök
Vinkeln - Helkaklat bad- och tvättrum

Alla bilder på bostäderna är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede och därför kan vissa avvikelser förekomma.

Relaterade länkar