Nybrostrand, Brf Krillen

Porten till Österlen, nära Ystad ligger underbara Nybrostrand. Här kommer vi att bygga väldesignade kvarter med lägenheter signerade Wingårdhs. Anmäl ditt intresse idag!

Anmäl ditt intresse
  • Område Nybrostrand, Ystad
  • Bostadstyper Lägenheter
  • Ägandeform Bostadsrätt
  • Storlek 1 rok - 4 rok
  • Projektstatus Planerad

Bo bra nära till allt

Bara 3 km öster om Ystad ligger Nybrostrand, ett bysamhälle alldeles vid strandlinjen. Ett par minuter bort finns skolor, förskolor och Ystads golfclub och runt kvarteret finns både parkområde och lekplatser. I Nybrostrand blir fritiden rik med underbar natur inpå knuten - stränder, strövområden, skog, restauranger och allt Österlen har att erbjuda.

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning
"I ett nybyggt Lyckos-hem slipper du tänka på underhåll eller oväntade utgifter i många år framåt." Anders Larsson, vd Lyckos

När läget spelar roll

Våra kvarter i Nybrostrand är för dig som vill bo riktigt bekvämt. Ett par minuter bort finns skolor, förskolor och Ystads golfclub och runt kvarteret finns både parkområde och lekplatser. I Nybrostrand blir fritiden rik med underbar natur inpå knuten - stränder, strövområden, skog, restauranger och allt Österlen har att erbjuda. 

 

 

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Ett hållbart liv

Du som bor i Brf Krillen kommer alltid att veta att du enkelt och miljövänligt kan ta dig in till de större städernas utbud. Bostäder byggs enligt högsta hållbarhetskrav och stor vikt läggs vid att både hus och område ska behålla sin attraktivitet. Precis så resonerar vi på Lyckos. Alla Lyckos-hem är omsorgsfullt planerade och väldesignade så att du och din familj kan må bra och bo kvar länge länge. 

"För oss är det viktigt att alla Lyckos-hem är friska hus!"
Anders Larsson, VD Lyckos AB

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

3-4 rok - Detaljbild kök
2 rok - Vardagsrum på markplan
2 rok - Vardagsrum
Badrum med förvaring
1 rok - Kök med härligt ljusinsläpp
1 rok - Detaljbild kök
2 rok - Detaljbild matsal/vardagsrum

Alla bilder på bostäderna är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede och därför kan vissa avvikelser förekomma.

Relaterade länkar