Simrislund, Simrishamn

I Simrishamn är idyllen total. Simrislund är en lugn del av staden - du är omgiven av villor och grönområden på ena hållet och vidsträckt hav på det andra. Här kommer vi att bygga väldesignade kvarter med 24 radhus signerade Wingårdhs. Anmäl ditt intresse nu så håller vi dig informerad!

Bo bra nära till allt

Mitt i Simrislund, på den gamla fotbollsplanen, planerar vi att bygga både kvadraten och vinkeln radhus. Tillsammans med Wingårdhs har vi ritat kvarter som skapar harmoni med mycket grönt och naturliga mötesplatser mellan husen. Huskropparna är placerade som en solfjäder för att få in mycket sol och samtidigt bryta både siktlinjer och vind.

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning

Väldesignade hus

Inuti ser våra hus alltid likadana ut. Samma luftiga planlösning som släpper in så mycket ljus som möjligt och samma material i hög kvalitet, vare sig det är radhus eller flerbostadshus. Fasaden däremot varierar beroende på platsen och här i Simrislund kommer husens utsida att kläs med thermowood , ett miljövänligt och hållbart material som skapar liv och variation.

"Ett Lyckos-hem är skapat för mesta möjliga trivsel - både till vardags och till fest."
Joakim Lyth, Wingårdhs

Smarta planlösningar

Här kan du se hur husen är planerade. Båda husen är bredare än de flesta nybyggda radhus för att skapa mycket plats i köket och vardagsrummet. Du kan lätt duka luftigt till tio personer.

Både Vinkeln och Kvadraten har som standard tre sovrum plus allrum på ovanvåningen och i Kvadraten har du möjlighet att istället välja att ha två, tre eller fyra rum. Med andra ord - ovanligt väldesignat.

Svanenmärkt

För oss på Lyckos är det oerhört viktigt med hållbarhet. Vi tror att det är viktigt för dig också och har därför investerat i att Svanenmärka alla våra hus. För dig som ska bo innebär det att du bidrar till att göra mindre miljöpåverkan och att du bara omger dig med material som är hälsosamma. Du kan se det som en som en kvalitetsstämpel på ditt boende.

Läs mer här

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

När läget spelar roll

En vacker citykärna med kullerstensgator och färgglada hus, en hamn full med båtar och på sommaren myllrande folkliv och restauranger, härliga stränder och omgiven av Österlens alla byar, krogar och utflyktsmål. Vad mer kan man önska? Här har du chansen att bo bekvämt i nybyggt helt utan underhåll och samtidigt ha gångavstånd till både badstrand och småstadslivet i Simrishamn.

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Ett hållbart liv

Brf Svarte Sjöspejare planeras för ett hållbart liv där kollektivtrafiken spelar stor roll. Du som bor kommer alltid att veta att du enkelt och miljövänligt kan ta dig in till de större städernas utbud. Bostäder byggs enligt högsta hållbarhetskrav och stor vikt läggs vid att både hus och område ska behålla sin attraktivitet. Precis så resonerar vi på Lyckos. Alla Lyckos-hem är omsorgsfullt planerade och väldesignade så att du och din familj kan må bra och bo kvar länge länge. 

"För oss är det viktigt att alla Lyckos-hem är friska hus!"
Anders Larsson, VD Lyckos AB
Kvadraten - Kök med härligt ljusinsläpp
Kvadraten - Vardagsrum med plats för många
Kvadraten - Badrum nedanvåning
Kvadraten - Egen trädgård med förråd
Smalhuset - Modernt och smakfullt kök 3rok
Smalhuset - Vardagsrum med generöst ljusinsläpp 2rok
Smalhuset - Sovrum 3rok

Alla bilder på bostäderna är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede och därför kan vissa avvikelser förekomma.

Vill du veta mer?

Håll dig uppdaterad om vad som händer. Du förbinder dig självklart inte till någonting.

Anmäl ditt intresse här, så hör vi av oss!

Lyckos är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Dina uppgifter kommer att behandlas enligt vår integritets- och cookiepolicy.

Relaterade länkar