Simrislund, Simrishamn

På den idylliska platsen Österlen ligger Simrishamn. Den lugna stadsdelen Simrislund är omgiven av grönområden och vidsträckt hav. Ett område för dig som vill ha det där lilla extra i vardagen bara ett stenkast bort. Här kommer vi att bygga väldesignade kvarter med lägenheter signerade Wingårdhs. Anmäl ditt intresse nu så håller vi dig informerad!

Bo bra nära till allt

I mitten av Simrislund, på den gamla fotbollsplanen, planerar vi att bygga lägenheter där det finns något för alla. Vi kommer bygga från en till fyra rum och kök, där hälften har tillgång till uteplats från marknivå och de andra får sin uteplats med utsikt i form av en balkong. Tillsammans med Wingårdhs har vi ritat kvarter som skapar harmoni med mycket grönt och naturliga mötesplatser mellan husen. Huskropparna är placerade som en solfjäder för att få in mycket sol och samtidigt bryta både siktlinjer och vind.

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning
"Ett Lyckos-hem är skapat för mesta möjliga trivsel - både till vardags och till fest."
Joakim Lyth, Wingårdhs

När läget spelar roll

En vacker citykärna med kullerstensgator och färgglada hus, en hamn full med båtar och på sommaren myllrande folkliv och restauranger, härliga stränder och omgiven av Österlens alla byar, krogar och utflyktsmål. Vad mer kan man önska? Här har du chansen att bo bekvämt i nybyggt helt utan underhåll och samtidigt ha gångavstånd till både badstrand och småstadslivet i Simrishamn.

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Ett hållbart liv

Brf Fritiden planeras för ett hållbart liv där kollektivtrafiken spelar stor roll. Du som bor kommer alltid att veta att du enkelt och miljövänligt kan ta dig in till de större städernas utbud. Bostäder byggs enligt högsta hållbarhetskrav och stor vikt läggs vid att både hus och område ska behålla sin attraktivitet. Precis så resonerar vi på Lyckos. Alla Lyckos-hem är omsorgsfullt planerade och väldesignade så att du och din familj kan må bra och bo kvar länge länge. 

"För oss är det viktigt att alla Lyckos-hem är friska hus!"
Anders Larsson, VD Lyckos AB
1 rok - Kök med härligt ljusinsläpp
2 rok - Vardagsrum på markplan

Alla bilder på bostäderna är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede och därför kan vissa avvikelser förekomma.

Vill du veta mer?

Håll dig uppdaterad om vad som händer. Du förbinder dig självklart inte till någonting.

Anmäl ditt intresse här, så hör vi av oss!

Lyckos är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Dina uppgifter kommer att behandlas enligt vår integritets- och cookiepolicy.

Relaterade länkar