Strandbaden Park, Brf Gläntan

Vid foten av Kullaberg, nära Höganäs och i lummig parkmiljö är detta en unik plats. Här kommer vi att bygga väldesignade kvarter med radhus signerade Wingårdhs. Anmäl ditt intresse idag och få möjlighet till Lyckos förtur!

Anmäl ditt intresse
  • Område Strandbaden, Höganäs
  • Bostadstyper Radhus
  • Ägandeform Bostadsrätt
  • Storlek 118 kvm
  • Projektstatus Planerat
  • Övrigt Terrass och förråd

Bo bra nära till allt

Fem minuter norr om Höganäs ligger Strandbaden, ett bysamhälle alldeles vid strandlinjen. Ett par minuter bort finns skolor, förskolor och mataffär i Nyhamnsläge och runt kvarteret finnns lummig och uppvuxen natur i parkområde. Fritiden blir rik med underbar natur inpå knuten - badstrand, vandringsleder och allt Kullabygden har att erbjuda.

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning

Kvarter för trivsel

Strandbaden Park kommer att bli kvarter för dig som vill bo bekvämt och grönt. Vi kommer att bevara den gamla parkmiljön så långt det är möjligt och låta utomhusmiljön genomsyras av samma höga kvalitet som bostäderna. Parker, lekplatser, boulebanor och trädkantade gator utan genomfartstrafik - en dröm för alla generationer. Nu har du chansen att vara med från början när vi utvecklar Strandbaden Park.

"I ett nybyggt Lyckos-hem slipper du tänka på underhåll eller oväntade utgifter i många år framåt." Anders Larsson, vd Lyckos

Smarta planlösningar

Här kan du se hur husen är planerade. Både Vinkeln och Kvadraten har som standard tre sovrum plus allrum på ovanvåningen och i Kvadraten har du möjlighet att istället välja att ha två, tre eller fyra rum. 

Kvadraten - Bottenvåning
Kvadraten - Ovanvåning med 3 sovrum

Svanenmärkt

För oss på Lyckos är det oerhört viktigt med hållbarhet. Vi tror att det är viktigt för dig också och har därför investerat i att Svanenmärka alla våra hus. För dig som ska bo innebär det att du bidrar till att göra mindre miljöpåverkan och att du bara omger dig med material som är hälsosamma. Du kan se det som en som en kvalitetsstämpel på ditt boende.

Läs mer här

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

När läget spelar roll

När du bor i Brf Gläntan kan du njuta av härliga dagar vid havet. Fem minuter norr om Höganäs ligger Strandbaden, ett område med rik natur och grönska, nära hav och strand. 

I Höganäs annordnas årliga aktiviteter så som kulturnatten, höst- och vårmarknad och keramikdagarna. Förutom det erbjduer Höganäs ett bra utbud av restauranger, butiker och outlets. Det är enkelt att ta sig fram med stadsbussen där du kan åka helt gratis via Flexlinjen.

Bild på Kvivkbadet, tagen från Höganäs kommun.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Ett hållbart liv

Lyckos planerar alla hus och områden för ett hållbart liv där kollektivtrafiken spelar stor roll. Du som bor i Strandbaden Park kommer alltid veta att du enkelt och miljövänligt kan ta dig in till de större städernas utbud. Bostäder byggs enligt högsta hållbarhetskrav och stor vikt läggs vid att både hus och område ska behålla sin attraktivitet. Ett Lyckos-hem är omsorgsfullt planerat och väldesignat så att du och din familj kan må bra och bo kvar länge länge. 

"För oss är det viktigt att alla Lyckos-hem är friska hus!"
Anders Larsson, VD Lyckos AB

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

Kvadraten - Kök med härligt ljusinsläpp
Kvadraten - Vardagsrum med plats för många
Kvadraten - Bottenvåning
Kvadraten - Bottenvåning
Kvadraten - Övervåning
Kvadraten - Övervåning

Alla bilder på bostäderna är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede och därför kan vissa avvikelser förekomma.

Relaterade länkar