Strandbaden Park, Brf Parklängan

Vid foten av Kullaberg, nära Höganäs och i lummig parkmiljö planerar vi en andra etapp i Strandbaden Park. Här kommer vi att bygga lägenheter signerade Wingårdhs. Anmäl ditt intresse idag och få möjlighet till Lyckos förtur!

Anmäl ditt intresse
  • Område Strandbaden, Höganäs
  • Bostadstyper Lägenheter
  • Ägandeform Bostadsrätt
  • Storlek 2-4 rok
  • Projektstatus Planerat
  • Övrigt Balkong eller uteplats

Bo bra nära till allt

Fem minuter norr om Höganäs ligger Strandbaden, ett bysamhälle alldeles vid strandlinjen. Ett par minuter bort finns skolor, förskolor och mataffär i Nyhamnsläge och runt kvarteret finnns lummig och uppvuxen natur i parkområde. Fritiden blir rik med underbar natur inpå knuten - badstrand, vandringsleder och allt Kullabygden har att erbjuda.

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning

Kvarter för trivsel

Strandbaden Park kommer att bli kvarter för dig som vill bo bekvämt och grönt. Vi kommer att bevara den gamla parkmiljön så långt det är möjligt och låta utomhusmiljön genomsyras av samma höga kvalitet som bostäderna. Parker, lekplatser, boulebanor och trädkantade gator utan genomfartstrafik - en dröm för alla generationer. 

"I ett nybyggt Lyckos-hem slipper du tänka på underhåll eller oväntade utgifter i många år framåt." Anders Larsson, vd Lyckos

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

När läget spelar roll

När du bor i Brf Gläntan kan du njuta av härliga dagar vid havet. Fem minuter norr om Höganäs ligger Strandbaden, ett område med rik natur och grönska, nära hav och strand. 

I Höganäs annordnas årliga aktiviteter så som kulturnatten, höst- och vårmarknad och keramikdagarna. Förutom det erbjduer Höganäs ett bra utbud av restauranger, butiker och outlets. Det är enkelt att ta sig fram med stadsbussen där du kan åka helt gratis via Flexlinjen.

Bild på Kvickbadet, tagen från Höganäs kommun.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Ett hållbart liv

Lyckos planerar alla hus och områden för ett hållbart liv där kollektivtrafiken spelar stor roll. Du som bor i Strandbaden Park kommer alltid veta att du enkelt och miljövänligt kan ta dig in till de större städernas utbud. Bostäder byggs enligt högsta hållbarhetskrav och stor vikt läggs vid att både hus och område ska behålla sin attraktivitet. Ett Lyckos-hem är omsorgsfullt planerat och väldesignat så att du och din familj kan må bra och bo kvar länge länge. 

"För oss är det viktigt att alla Lyckos-hem är friska hus!"
Anders Larsson, VD Lyckos AB

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

3-4 rok - Detaljbild kök
2 rok - Vardagsrum på markplan
2 rok - Vardagsrum
Badrum med förvaring
1 rok - Kök med härligt ljusinsläpp
1 rok - Detaljbild kök
2 rok - Detaljbild matsal/vardagsrum

Alla bilder på bostäderna är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede och därför kan vissa avvikelser förekomma.

Relaterade länkar