Häljarps Parkstad

Ett läge mitt emellan blått hav och grön skog - och golfbanor. Här i Häljarps Parkstad planerar vi tillsammans med HSB Landskrona ett område för dig som vill vara mitt i naturen men samtidigt ha direkt närhet till de större städerna, golfbanorna och hästgårdarna. Kvarteret kommer att ha lägenheter 2-4 rok med balkong eller uteplats och radhus på 118 kvm. Missa inte chansen!

Kvarter för trivsel - nära Landskrona

På prima läge i Häljarps Parkstad planerar vi tillsammans med HSB att bygga lägenheter 2-4 rok och radhus i två olika storlekar. Alla trädgårdar vetter mot stort eller litet grönområde och området har en ekologisk landskapsplanering med en egen liten sjö strax intill Saxtorpsskogen. Utmärkande för Häljarps Parkstad är plats. Gott om plats. Det är luftiga kvarter med mycket grönt och biltrafik bara till den egna bostaden. Bor du i hus finns plats för två bilar framför huset och bor du i lägenhet finns plats för bilen alldeles intill.

Väldesignade hus

Husen kommer att ha fasadmaterial i skiffer. Ett naturmaterial som åldras snyggt och helt utan underhåll. Varje platta är unik, ingen är den andra lik, och tillsammans ger de en fasad som är som ett konstverk. På framsidan ramas ytterdörren in av en kub som skapar ytterligare variation och blir ett extra designelement. Det blir en privat sfär där du kan ha en liten sittplats eller ställa barnens leksaker eller golfbagen. På radhusens baksida har du terrass och förråd och bor du i lägenhet så har du antingen en balkong (med härlig utsikt) eller en rymlig uteplats. Anmäl ditt intresse så att du är med från början!

Radhusens framsida
Ytterdörr som ramas in med luftig kub för lite privat känsla
"Ett Lyckos-hem är skapat för mesta möjliga trivsel - både till vardags och till fest."
Joakim Lyth, Wingårdhs

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning

När läget spelar roll

Häljarps Parkstad ligger lantligt med fördelen av Häljarps nära service i form av affär, förskola, skola, idrottsplats och tågstation. Så trots att du har lugn och ro och omgiven av skog, ängar och hav så är du bara 5 min med tåg från Landskrona, 20 min från Helsingborg och Lund och 35 min från Malmö. Perfekt för pendlare och perfekt för dig som vill ha båda världar inom nära räckhåll.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Ett hållbart liv

Lyckos kvarter planeras för ett hållbart liv där kollektivtrafiken spelar stor roll. Du som bor kommer alltid att veta att du enkelt och miljövänligt kan ta dig in till de större städernas utbud. Bostäder byggs enligt högsta hållbarhetskrav och stor vikt läggs vid att både hus och område ska behålla sin attraktivitet. Precis så resonerar vi på Lyckos. Alla Lyckos-hem är omsorgsfullt planerade och väldesignade så att du och din familj kan må bra och bo kvar länge länge. 

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning
"För oss är det viktigt att alla Lyckos-hus är friska hus!"
Anders Larsson, VD Lyckos AB
Kvadraten - Vardagsrum med plats för många
Kvadraten - Badrum nedanvåning

Alla bilder på bostäderna är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede och därför kan vissa avvikelser förekomma.

Intresserad av Häljarps Parkstad?

Anmäl ditt intresse här för att följa projektets utveckling och bli meddelad när försäljningen av bostäder startar.

Skicka intresseanmälan

Lyckos AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Dina uppgifter kommer att behandlas enligt vår integritets- och cookiepolicy, se vår integritets- och cookiepolicy.

Svanenmärkt

För oss på Lyckos är det oerhört viktigt med hållbarhet. Vi tror att det är viktigt för dig också och har därför investerat i att Svanenmärka alla våra hus. För dig som ska bo innebär det att du bidrar till att göra mindre miljöpåverkan och att du bara omger dig med material som är hälsosamma. Du kan se det som en som en kvalitetsstämpel på ditt boende.

Läs mer här

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.