Häljarps Parkstad, Brf Kaptenen

Ett läge mitt emellan blått hav och grön skog - och golfbanor. Här i Häljarps Parkstad planerar vi tillsammans med HSB Landskrona ett område för dig som vill vara mitt i naturen men samtidigt ha direkt närhet till de större städerna, golfbanorna och hästgårdarna. Med 18 sålda radhus startar vi snart försäljningen av Brf Kaptenen med 24 lägenheter 1-4 rok. Anmäl ditt intresse idag!

Kvarter för trivsel - nära Landskrona

På prima läge i Häljarps Parkstad är planeringen av Brf Kaptenen med 24 lägenheter 1-4 rok i full gång. Husen kommer att ha två våningar med fasadmaterial i tegel. Alla lägenheter är genomgående med stort ljusinsläpp. På första våningen har du uteplats i västerläge och på andra våningen balkong med glasräcken.

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning

Väldesignade hus

Husen kommer att ha fasadmaterial i tegel. Ett naturmaterial som åldras snyggt och helt utan underhåll. På framsidan ramas ytterdörren in av en kub som skapar variation i fasaden och blir ett extra designelement. Det blir en privat sfär där du kan ha en liten sittplats eller ställa barnens leksaker eller golfbagen. På radhusens baksida har du både terrass och förråd och bor du i lägenhet så har du antingen en balkong (med härlig utsikt) eller en rymlig uteplats. Anmäl ditt intresse för att vara med från början!

"Ett Lyckos-hem är skapat för mesta möjliga trivsel - både till vardags och till fest."
Joakim Lyth, Wingårdhs

Svanenmärkt

För oss på Lyckos är det oerhört viktigt med hållbarhet. Vi tror att det är viktigt för dig också och har därför investerat i att Svanenmärka alla våra hus. För dig som ska bo innebär det att du bidrar till att göra mindre miljöpåverkan och att du bara omger dig med material som är hälsosamma. Du kan se det som en som en kvalitetsstämpel på ditt boende.

Läs mer här

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

När läget spelar roll

Häljarps Parkstad ligger lantligt med fördelen av Häljarps nära service i form av affär, förskola, skola, idrottsplats och tågstation. Så trots att du har lugn och ro och omgiven av skog, ängar och hav så är du bara 5 min med tåg från Landskrona, 20 min från Helsingborg och Lund och 35 min från Malmö. Perfekt för pendlare och perfekt för dig som vill ha båda världar inom nära räckhåll.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Ett hållbart liv

Lyckos kvarter planeras för ett hållbart liv där kollektivtrafiken spelar stor roll. Du som bor kommer alltid att veta att du enkelt och miljövänligt kan ta dig in till de större städernas utbud. Bostäder byggs enligt högsta hållbarhetskrav och stor vikt läggs vid att både hus och område ska behålla sin attraktivitet. Precis så resonerar vi på Lyckos. Alla Lyckos-hem är omsorgsfullt planerade och väldesignade så att du och din familj kan må bra och bo kvar länge länge. 

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning
"För oss är det viktigt att alla Lyckos-hus är friska hus!"
Anders Larsson, VD Lyckos AB

Vill du veta mer?

Håll dig uppdaterad om vad som händer. Du förbinder dig självklart inte till någonting.

Anmäl ditt intresse här, så hör vi av oss!

Bosparar i HSB

Lyckos är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Dina uppgifter kommer att behandlas enligt vår integritets- och cookiepolicy.

Fråga mäklaren!

Hej! Jag är mäklare för Lyckos i Häljarp och svarar gärna på alla frågor du har om bostäderna och området. Skicka gärna ett mejl, så kontaktar jag dig.