Häljarps Parkstad, HSB Brf Honnören

Med två kvarter radhus och lägenheter redan sålda och delvis inflyttade planerar vi tillsammans med HSB Landskrona för fler nyproducerade bostäder på denna fina plats. I HSB Brf Honnören finns 24 välplanerade och ljusa lägenheter 1-4 rok. Anmäl ditt intresse redan idag så får du förhandsinformation och ges förtur vid säljsläppet!

Anmäl ditt intresse
  • Område Häljarps Parkstad
  • Projektstatus Kommande
  • Bostadstyp Lägenheter 1-4 rok
  • Antal 24 st
  • Storlek 32-77,5 kvm
  • Säljstart Höst 2022

Kvarter för trivsel - nära Landskrona

På prima läge i Häljarps Parkstad är planeringen av HSB Brf Honnören med 24 lägenheter 1-4 rok i full gång. Här bor du i en grön oas på gränsen till skog och golfbana. Landskrona med sin kommers och rika kulturutbud ligger mindre än en mil bort och tåget tar dig snabbt till både Helsingborg, Lund och Malmö. Detta är ett område för dig som vill vara mitt i naturen men samtidigt ha direkt närhet till de större städerna. Kvarteret delar du med radhus, trädkantade gator, lekplats och mötesplatser för aktiviteter.

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning

Väldesignade hus

Alla lägenheter 1-4 rok är genomgående med stora ljusinsläpp och golvvärme. På första våningen har du terrass och på andra våningen balkong med glasräcken, båda med utgång från vardagsrummet. Husen har två våningar med fasadmaterial i tegel, ett naturmaterial som åldras snyggt och är helt utan underhåll. Anmäl ditt intresse för att vara med från början!

"Ett Lyckos-hem är skapat för mesta möjliga trivsel - både till vardags och till fest."
Joakim Lyth, Wingårdhs

Svanenmärkt

För oss på Lyckos är det oerhört viktigt med hållbarhet. Vi tror att det är viktigt för dig också och har därför investerat i att Svanenmärka alla våra hus. För dig som ska bo innebär det att du bidrar till att göra mindre miljöpåverkan och att du bara omger dig med material som är hälsosamma. Du kan se det som en som en kvalitetsstämpel på ditt boende.

Läs mer här

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

När läget spelar roll

Häljarps Parkstad ligger lantligt med fördelen av Häljarps nära service i form av affär, förskola, skola, idrottsplats och tågstation. Så trots att du har lugn och ro och omgiven av skog, ängar och hav så är du bara 5 min med tåg från Landskrona, 20 min från Helsingborg och Lund och 35 min från Malmö. Perfekt för pendlare och perfekt för dig som vill ha båda världar inom nära räckhåll.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Ett hållbart liv

Lyckos kvarter planeras för ett hållbart liv där kollektivtrafiken spelar stor roll. Du som bor kommer alltid att veta att du enkelt och miljövänligt kan ta dig in till de större städernas utbud. Bostäder byggs enligt högsta hållbarhetskrav och stor vikt läggs vid att både hus och område ska behålla sin attraktivitet. Precis så resonerar vi på Lyckos. Alla Lyckos-hem är omsorgsfullt planerade och väldesignade så att du och din familj kan må bra och bo kvar länge länge. 

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning
"För oss är det viktigt att alla Lyckos-hus är friska hus!"
Anders Larsson, VD Lyckos AB
1 rok - Kök med härligt ljusinsläpp
2 rok - Vardagsrum på markplan
3-4 rok - Öppen planlösning
1 rok - Detaljbild kök
Badrum med förvaring

Alla bilder på bostäderna är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede och därför kan vissa avvikelser förekomma.