Häljarps Parkstad, HSB Brf Örnen

På naturskönt läge i Häljarps Parkstad planerar vi tillsammans med HSB Landskrona den fjärde etappen med cirka 40 radhus, 110-118 kvm. Kvarteret blir en dröm för barnfamiljen med många gröna ytor, lekplatser och alldeles säkert många små lekkamrater. Ett läge för dig som vill bo småskaligt och lugnt men samtidigt nära de större städerna. Anmäl ditt intresse nu så får du information så snart vi kan berätta mer!

Anmäl ditt intresse
  • Område Häljarps Parkstad
  • Bostadstyp Radhus
  • Ägandeform Bostadsrätt
  • Storlek 110-118 kvm
  • Övrigt Terrass, förråd o gräsmatta

Kvarter för trivsel - nära Landskrona

På prima läge i Häljarps Parkstad växer snart nya Lyckos-kvarter fram. Cirka 40 hus av typen Kvadraten och Vinkeln placeras ut för att ta tillvara platsens alla fördelar och med stor variation. Vill du ha kvälls- eller morgonsol på terrassen? Föredrar du öppenhet eller mer insynsskyddat? Gillar du att kunna parkera bilen framför huset? Föredrar du ett hörnhus eller ett mittenhus? Här finns mycket att välja mellan och som alltid med nyproduktion slipper du både budgivning och underhåll. 

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning

Väldesignade hus

Husen kommer vara klädda i tre olika naturmaterial - tegel, skiffer och trä - alla åldras snyggt och tillsammans skapar de en variation i kvarterets uttryck. På framsidan ramas ytterdörren in av en kub byggd i trä med luftiga ribbor på sidorna. Entrékuben blir en privat sfär där du kan ha en liten sittplats, ställa barnens leksaker eller kanske golfbagen. På husets baksida har du både terrass,  förråd och trädgård. 

"Ett Lyckos-hem är skapat för mesta möjliga trivsel - både till vardags och till fest."
Joakim Lyth, Wingårdhs

Smarta planlösningar

Här kan du se hur husen är planerade. Både Vinkeln och Kvadraten har som standard tre sovrum plus allrum på ovanvåningen och i Kvadraten har du möjlighet att istället välja att ha två, tre eller fyra rum. 

Kvadraten - Bottenvåning
Kvadraten - Ovanvåning med 3 sovrum
Vinkeln - Bottenvåning
Vinkeln - Ovanvåning med 3 sovrum

Svanenmärkt

För oss på Lyckos är det oerhört viktigt med hållbarhet. Vi tror att det är viktigt för dig också och har därför investerat i att Svanenmärka alla våra hus. För dig som ska bo innebär det att du bidrar till att göra mindre miljöpåverkan och att du bara omger dig med material som är hälsosamma. Du kan se det som en som en kvalitetsstämpel på ditt boende.

Läs mer här

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

När läget spelar roll

Häljarps Parkstad ligger lantligt med fördelen av Häljarps nära service i form av affär, förskola, skola, idrottsplats och tågstation. Så trots att du har lugn och ro och omgiven av skog, ängar och hav så är du bara 5 min med tåg från Landskrona, 20 min från Helsingborg och Lund och 35 min från Malmö. Perfekt för pendlare och perfekt för dig som vill ha båda världar inom nära räckhåll.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Ett hållbart liv

Lyckos kvarter planeras för ett hållbart liv där kollektivtrafiken spelar stor roll. Du som bor kommer alltid att veta att du enkelt och miljövänligt kan ta dig in till de större städernas utbud. Bostäder byggs enligt högsta hållbarhetskrav och stor vikt läggs vid att både hus och område ska behålla sin attraktivitet. Precis så resonerar vi på Lyckos. Alla Lyckos-hem är omsorgsfullt planerade och väldesignade så att du och din familj kan må bra och bo kvar länge länge. 

"För oss är det viktigt att alla Lyckos-hus är friska hus!"
Anders Larsson, VD Lyckos AB
Kvadraten - Kök med härligt ljusinsläpp
Kvadraten - Vardagsrum med plats för många
Kvadraten - Badrum nedanvåning
Vinkeln - Modernt och smakfullt kök
Vinkeln - Helkaklat bad- och tvättrum

Alla bilder på bostäderna är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede och därför kan vissa avvikelser förekomma.