Kävlinge, Stationsstaden etapp 2

Mitt i Kävlinge, bara ett stenkast från stationen, växer Stationsstaden fram. Små gator, gränder, lägenheter, småhus, parker och torg kommer att bli hem för många. Snart påbörjar vi Lyckos andra projekt här - 13 st  Kvadraten, ett väldesignat radhus på 118 kvm med egen tomt, terrass och förråd.

Bo på bästa läge

Varför bo i stan när du kan bo i barnens idyll och ta dig till de större städerna med tåg och buss på mindre än en halvtimme. I Stationsstaden har du nära till förskola, skola, lekplats, aktiviteter, affärer och snart ett nytt badhus och bibliotek. Lyckos första projekt här är redan slutsålt och vi planerar nu för ytterligare ett kvarter med säljstart under hösten. Anmäl ditt intresse nu så blir du först i kön!

Område
Stationsstaden, Kävlinge
Bostadstyper
Radhus Kvadraten
Projektstatus
Säljstart höst 2019
Insats Radhus
Prel fr 2 345 000 kr

Intresserad av Kävlinge, Etapp 2?

Anmäl ditt intresse här för att följa projektets utveckling och bli meddelad när försäljningen av bostäder startar.

Skicka intresseanmälan

Lyckos AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Dina uppgifter kommer att behandlas enligt vår integritets- och cookiepolicy, se vår integritets- och cookiepolicy.

"Det är viktigt att vi skapar något som håller över tid."
Joakim Lyth, Wingårdhs

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.