Brf Längtan, Kävlinge

Snart släpper vi ytterligare 14 radhus i Stationsstaden, Kävlinge, på ett läge för dig som vill bo bekvämt i ett lugnt och trivsamt område med mycket gröna ytor. Bor du i Brf Längtan har du endast ett par minuter till tåg- och busstationen. Idealiskt för dig som vill bo bekvämt och ha ett praktiskt vardagsliv. En stark längtan för många.

Bo bra nära till allt

I Stationsstadens västra del, längs med Signalgatan, bygger vi snart ytterligare fjorton radhus. Det här är ett läge för dig som vill bo bekvämt i ett lugnt, trivsamt och bilfritt område med mycket gröna ytor. Husen är av typen Kvadraten - 118 kvm där du har möjlighet att välja tre eller fyra sovrum  plus allrum på ovanvåningen. På baksidan har alla hus terrass och förråd. På framsidan finns både gräs och stenlagd yta. 

Bor du i Brf Längtan har du nära till P-hus och endast ett par minuter till tåg- och busstationen där du snabbt tar dig in till Lund, Malmö och Helsingborg. Helt idealiskt för dig som vill bo barnvänligt  och ha ett praktiskt vardagsliv. 

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning

Väldesignade hus

Våra hus ser alltid likadana ut inuti. Samma luftiga planlösning som släpper in så mycket ljus som möjligt och samma material i hög kvalitet. Fasaden däremot skiljer sig åt för att passa platsen och omgivande byggnader. Husen i Brf Längtan kommer att ha fasadmaterial i gediget tegel i brunsvarta och röda toner. Ett naturmaterial som åldras snyggt, håller länge och helt utan underhåll. På framsidan ramas ytterdörren in av en kub med luftiga ribbor på sidorna som blir ett extra designelement i fasaden. 

"I ett Lyckos-hus ska man alltid kunna duka upp till mat och fest för många!"
Anders Larsson, VD

Smarta planlösningar

Här kan du se hur husen är planerade. Båda husen är bredare än de flesta nybyggda radhus för att skapa mycket plats i köket och vardagsrummet. Du kan lätt duka luftigt till tio personer.

Både Vinkeln och Kvadraten har som standard tre sovrum plus allrum på ovanvåningen och i Kvadraten har du möjlighet att istället välja att ha två, tre eller fyra rum. Med andra ord - ovanligt väldesignat.

Kvadraten - Bottenvåning

Svanenmärkt

För oss på Lyckos är det oerhört viktigt med hållbarhet. Vi tror att det är viktigt för dig också och har därför investerat i att Svanenmärka alla våra hus. För dig som ska bo innebär det att du bidrar till att göra mindre miljöpåverkan och att du bara omger dig med material som är hälsosamma. Du kan se det som en som en kvalitetsstämpel på ditt boende.

Läs mer här

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

När läget spelar roll

Bor du i Brf Längtan har du ett utmärkt läge alldeles intill tåg- och busstationen som är idealiskt för dig som vill bo bekvämt och ha ett praktiskt vardagsliv. Här har du bara 8 minuter in till Lund, in till Malmö på drygt 20 minuter och Helsingborg på en halvtimme. Ja egentligen behöver du inte ens bil när du bor i Stationsstaden, med cykel och tåg tar du dig långt. 

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Ett hållbart liv

Lyckos planerar alla hus och områden för ett hållbart liv där kollektivtrafiken spelar stor roll. Du som bor i Stationsstaden kommer alltid veta att du enkelt och miljövänligt kan ta dig in till de större städernas utbud. Bostäder byggs enligt högsta hållbarhetskrav och stor vikt läggs vid att både hus och område ska behålla sin attraktivitet. Ett Lyckos-hem är omsorgsfullt planerat och väldesignat så att du och din familj kan må bra och bo kvar länge länge. 

"För oss är det viktigt att alla Lyckos-hem är friska hus!"
Anders Larsson, VD Lyckos AB

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

Kvadraten - Kök med härligt ljusinsläpp
Kvadraten - Vardagsrum med plats för många
Kvadraten - Badrum nedanvåning
Kvadraten - Bottenvåning
Kvadraten - Bottenvåning
Kvadraten - Övervåning
Kvadraten - Övervåning

Alla bilder på bostäderna är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede och därför kan vissa avvikelser förekomma.

Fråga säljaren

Hej! Jag är säljare för Lyckos i Kävlinge och svarar gärna på alla frågor du har om bostäderna och området. Lämna bara dina kontaktuppgifter här bredvid, så kontaktar jag dig.

Ja, jag vill gärna bli kontaktad av en säljare!

Lyckos är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Dina uppgifter kommer att behandlas enligt vår integritets- och cookiepolicy.

Relaterade länkar