Brf Drömmen, Kävlinge

Med två kvarter slutsålda och delvis inflyttade säljer vi nu ytterligare 12 radhus. Här i Stationsstaden är du med om att se en helt ny stadsdel växa fram. Du bor bekvämt i ett nybyggt och väldesignat radhus med tåget, gröna ytor, lekplatser, förskola, mataffär och (snart) badhus bara ett stenkast bort. En dröm för många.

Läge för dig med höga krav

I norra delen av Stationsstaden i Kävlinge säljer vi nu av tolv hus med stor tomt och parkering på egen fastighet. Alla hus har flexibel rumsindelning med möjlighet att ha tre eller fyra sovrum plus allrum på ovanvåningen. På baksidan har alla hus trädgård med terrass, förråd och gräsmatta och på framsidan finns både gräs och stenlagd yta. Stationsstaden börjar nu bli bebott, förskolan är igång sedan länge och  Coop har öppnat. Med ett läge mitt emellan Malmö/Lund och Landskrona/Helsingborg är det enkelt att pendla med tåg, på ett par minuter promenerar du till stationen. Detta är drömläget för dig som vill ha ett bekvämt liv. 

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning
Framsida med plats för både vila och lek
Utsikt från sovrum på andra våningen

Väldesignat ute och inne

Husen kommer att ha fasad i skiffer - ett hållbart och miljövänligt material som åldras snyggt. På framsidan ramas ytterdörren in av en kub i thermowood som skapar kontrast och blir ett extra designelement. En privat sfär där du kan ha en liten sittplats eller ställa barnens leksaker. Baksidan gränsar till en grusstig och uppvuxna äldre villaträdgårdar som ger gott om grönska större delen av året. 

Dokument

LADDA NER
LADDA NER
LADDA NER

Välj ditt Lyckos-hem

I bostadsväljaren kan du se vilka bostäder som är lediga och få mer information om ett specifikt hus. De hus som är lediga blir grönmarkerade när du för markören över dem.

Du kan även gå på rundvandring i huset genom att klicka på "se huset från insidan", och under fliken "Tillval" ser du de kostadsfria tillval som är möjliga att göra i ett Lyckos hus.

Svanenmärkt

För oss på Lyckos är det oerhört viktigt med hållbarhet. Vi tror att det är viktigt för dig också och har därför investerat i att Svanenmärka alla våra hus. För dig som ska bo innebär det att du bidrar till att göra mindre miljöpåverkan och att du bara omger dig med material som är hälsosamma. Du kan se det som en som en kvalitetsstämpel på ditt boende.

Läs mer här

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

Välj ditt Lyckos-hem

I bostadsväljaren kan du se vilka bostäder som är lediga och få mer information om ett specifikt hus. De hus som är lediga blir grönmarkerade när du för markören över dem.

Du kan även gå på rundvandring i huset genom att klicka på "se huset från insidan", och under fliken "Tillval" ser du de kostadsfria tillval som är möjliga att göra i ett Lyckos hus.

När läget spelar roll

Stationsstadens läge alldeles intill tåg- och busstationen är idealiskt för dig som vill bo bekvämt och ha ett praktiskt vardagsliv. På bara 8 minuter är du i Lund,  Malmö på drygt 20 minuter och till Helsingborg på en halvtimme. Ja egentligen behöver du inte ens bil när du bor i Stationsstaden, med cykel och tåg tar du dig långt.

Välj färdsätt:

Ett hållbart liv

Lyckos planerar alla hus och områden för ett hållbart liv där kollektivtrafiken spelar stor roll. Du som bor kommer alltid att veta att du enkelt och miljövänligt kan ta dig in till de större städernas utbud. Bostäder byggs enligt högsta hållbarhetskrav och stor vikt läggs vid att både hus och område ska behålla sin attraktivitet. Ett Lyckos-hem är omsorgsfullt planerat och väldesignat så att du och din familj kan må bra och bo kvar länge länge. 

"För oss är det viktigt att alla Lyckos-hus är friska hus!"
Anders Larsson, VD Lyckos AB
Kvadraten - Kök med härligt ljusinsläpp
Kvadraten - Vardagsrum med plats för många
Kvadraten - Badrum nedanvåning

Alla bilder på bostäderna är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede och därför kan vissa avvikelser förekomma.

Vill du veta mer?

Håll dig uppdaterad om vad som händer. Du förbinder dig självklart inte till någonting.

Anmäl ditt intresse här, så hör vi av oss!

Lyckos är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Dina uppgifter kommer att behandlas enligt vår integritets- och cookiepolicy.