Kävlinge, Stationsstaden Etapp 3

Med två kvarter slutsålda och delvis inflyttade planerar vi nu för ytterligare 12 radhus. Här i Stationsstaden är du med om att se en helt ny stadsdel växa fram. Du bor bekvämt i ett nybyggt och väldesignat radhus med tåget, gröna ytor, lekplatser, förskola, mataffär och (snart) badhus bara ett stenkast bort.

Läge för dig med höga krav

I norra delen av Stationsstaden i Kävlinge planerar vi för tolv hus med stor tomt och parkering på egen fastighet. Alla hus har flexibel rumsindelning med möjlighet att ha tre eller fyra sovrum och allrum på ovanvåningen. Stationsstaden börjar nu bli bebott, förskolan är igång sedan länge och snart står Coop klart. Med ett läge mitt emellan Malmö/Lund och Landskrona/Helsingborg är det enkelt att pendla med tåg, på ett par minuter promenerar du till stationen. Detta blir ett boende för dig som vill ha ett bekvämt liv på alla sätt och vis.

Väldesignade hus

Husen kommer att ha fasad i skiffer - ett hållbart och miljövänligt material som åldras snyggt. På framsidan ramas ytterdörren in av en kub i thermowood som skapar kontrast och blir ett extra designelement. Det blir en privat sfär där du kan ha en liten sittplats eller ställa barnens leksaker. På baksidan har du terrass och förråd och inuti huset har du 118 välplanerade kvadratmeter. 

"I ett svanat hem vet du att allt har granskats ur ett livscykelperspektiv - från trösklarna och spacklet i badrummet till de energisnåla vitvarorna."
Anders Larsson, VD Lyckos

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

När läget spelar roll

Stationsstadens läge alldeles intill tåg- och busstationen är idealiskt för dig som vill bo bekvämt och ha ett praktiskt vardagsliv. På bara 8 minuter är du i Lund,  Malmö på drygt 20 minuter och till Helsingborg på en halvtimme. Ja egentligen behöver du inte ens bil när du bor i Stationsstaden, med cykel och tåg tar du dig långt.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Ett hållbart liv

Lyckos planerar alla hus och områden för ett hållbart liv där kollektivtrafiken spelar stor roll. Du som bor kommer alltid att veta att du enkelt och miljövänligt kan ta dig in till de större städernas utbud. Bostäder byggs enligt högsta hållbarhetskrav och stor vikt läggs vid att både hus och område ska behålla sin attraktivitet. Ett Lyckos-hem är omsorgsfullt planerat och väldesignat så att du och din familj kan må bra och bo kvar länge länge. 

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning
"För oss är det viktigt att alla Lyckos-hus är friska hus!"
Anders Larsson, VD Lyckos AB
Kvadraten - Vardagsrum med plats för många
Kvadraten - Badrum nedanvåning

Alla bilder på bostäderna är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede och därför kan vissa avvikelser förekomma.

Intresserad av Kävlinge, Etapp 3?

Anmäl ditt intresse här för att följa projektets utveckling och bli kontaktad av mäklare.

Skicka intresseanmälan

Lyckos AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Dina uppgifter kommer att behandlas enligt vår integritets- och cookiepolicy, se vår integritets- och cookiepolicy.

Svanenmärkt

För oss på Lyckos är det oerhört viktigt med hållbarhet. Vi tror att det är viktigt för dig också och har därför investerat i att Svanenmärka alla våra hus. För dig som ska bo innebär det att du bidrar till att göra mindre miljöpåverkan och att du bara omger dig med material som är hälsosamma. Du kan se det som en som en kvalitetsstämpel på ditt boende.

Läs mer här