Om Lyckos

Ett omsorgsfullt planerat och nybyggt hem att längta till.

Lyckos skapar väldesignade och inspirerande bostäder för olika faser i livet. Vi vill väcka Hemlängtan hos alla som väljer att bosätta sig i ett nybyggt radhus eller en lägenhet från Lyckos. Vi vet att vardagen kan bli så mycket skönare och enklare med naturliga material och omsorgsfullt genomtänkta lösningar.

Fem designdetaljer som väcker Hemlängtan

Vi utgår från livet som ska levas i bostäderna när vi designar för en bra början. I samarbete med välkända arkitekter och inredare tar vi fram planlösningar som erbjuder kvaliteter utöver det vanliga.

• Lyckos radhus är bredare än de flesta, vilket ger mer ljus, rymd och plats.

• Rummen är planerade och länkade till varandra för att underlätta gemenskap, inom familjen och i umgänget med vänner, släkt och bekanta. Husen har också flexibel rumsindelning för att kunna anpassas till olika behov.

• När du öppnar entrédörren i radhuset Vinkeln ser du din trädgård i siktlinjen, för mer ljus och rymd.

• Vi bygger med höga fönster ner till golv – så att små människor och fyrbenta familjemedlemmar kan se ut.

• För att du ska kunna sova gott isolerar vi också extra mycket i ytterväggen.

 

Lyckos är en bra början på en ny fas i livet

Den allra första bostaden, bostaden till den växande familjen, till den krympande familjen, bostaden för en ny, spännande fas i livet… alla behöver ett hem. Men hur börjar den som inte har så mycket att börja med? Som ändå vill ha ett gott liv i ett bra hem?

Tröskeln till bostadsmarknaden är alltför hög för många idag, och det byggs inte heller tillräckligt många nya bostäder i Sverige. Lyckos vill göra det möjligt för fler att kunna köpa eller hyra en nybyggd bostad. Därför har vi skapat ett par olika radhus och flerbostadshus med rimliga boendekostnader.

Lyckos bostäder kan byggas på olika orter i landet. Och genom att bygga på platser utanför stadskärnan, på mark med rimliga markpriser, kan vi bygga till en lägre kostnad.

En levande boendemiljö för alla

Om vi får möjlighet designar vi även utemiljön. För att alla ska kunna umgås bygger vi gärna en mötesplats i hjärtat av kvarteret med lekplats, grillplats eller boulebana. På så sätt blir det enkelt att umgås i vardagen.

Vi skräddarsyr kvarteren. Vi tror också på att blanda bostadsrätter och hyresrätter i samma kvarter.

Smart planerade hus med öppen planlösning
Fönsterplaceringar som bjuder in ljuset
Genomtänkt och flexibel planlösning som är lätt att möblera
Smarta ytor fulla av möjligheter

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

Relaterade Länkar