Om Lyckos

Ett omsorgsfullt planerat och nybyggt hem för alla faser i livet.

En bra början på en ny fas i livet

Den allra första bostaden, bostaden till den växande familjen, till den krympande familjen, bostaden för en ny, spännande fas i livet… alla behöver ett hem. Men hur börjar den som inte har så mycket att börja med? Som ändå vill ha ett gott liv i ett bra hem?

Omsorg om helheten, i minsta detalj

I Lyckos-hemmet finns omsorgen om helheten, i minsta detalj. Vi använder vår erfarenhet inom bostadsutveckling till att tänka smart när vi planerar, köper in och bygger. Vi kompromissar inte med kvaliteten. Inte heller med hur vi bygger. Material på fasaden och inne i bostaden ska hålla länge. Lika självklart ska det vara snyggt och tidlöst.

Mer rymd än du anar

Vi är lite extra stolta över våra ytsmarta planlösningar. Du kommer att bli förvånad över hur mycket plats du får. Vi tror också att du kommer att gilla att titta ut. Vi sätter nämligen fönstren så att sikten ska bli så fri som möjligt, även för de som är små och de som har fyra ben.

Smart planerade hus med öppen planlösning
Fönsterplaceringar som bjuder in ljuset
Genomtänkt och flexibel planlösning som är lätt att möblera
Smarta ytor fulla av möjligheter

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.

Relaterade Länkar