Nybrostrand

På gränsen till Österlen, nära Ystad ligger underbara Nybrostrand. Här kommer vi att bygga väldesignade kvarter med hus och lägenheter signerade Wingårdhs. Anmäl ditt intresse idag!

Bo bra nära till allt

Bara 3 km öster om Ystad ligger Nybrostrand, ett bysamhälle alldeles vid strandlinjen. Ett par minuter bort finns skolor, förskolor och Ystads golfclub och runt kvarteret finns både parkområde och lekplatser. I Nybrostrand blir fritiden rik med underbar natur inpå knuten - stränder, strövområden, skog, restauranger och allt Österlen har att erbjuda.

Område
Nybrostrand
Bostadstyper
Radhus och lägenheter
Ägandeform
Bostadsrätt
Projektstatus
Planerat

Kvarter för trivsel

Våra kvarter i Nybrostrand är för dig som vill bo riktigt bekvämt. Kvarteret kommer att genomsyras av luftighet och ljus, precis som hus och lägenheter, och extra omsorg läggs vid att skapa platser utomhus för naturliga möten och umgänge. Tillsammans med Wingårdhs ritar vi just nu på kvarteret men husen och lägenheterna kan du redan läsa mer om längre ner på sidan. Kvadraten på 118 kvm, Vinkeln på 110 kvm eller lägenhet 2-4 rok - vilket passar dig bäst? 

"I ett nybyggt Lyckos-hem slipper du tänka på underhåll eller oväntade utgifter i många år framåt."
Anders Larsson, vd Lyckos AB

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning

Vill du veta mer?

Håll dig uppdaterad om vad som händer. Du förbinder dig självklart inte till någonting.

Anmäl ditt intresse här, så hör vi av oss!

Jag föredrar

Lyckos är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Dina uppgifter kommer att behandlas enligt vår integritets- och cookiepolicy.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Våra bostadstyper:

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.