Strandbaden Park

Vid foten av Kullaberg, nära Höganäs och i lummig parkmiljö är detta en unik plats. Här kommer vi att bygga väldesignade kvarter med bostäder signerade Wingårdhs. Anmäl ditt intresse idag och få möjlighet till Lyckos förtur!

Bo bra nära till allt

Fem minuter norr om Höganäs ligger Strandbaden, ett bysamhälle alldeles vid strandlinjen. Ett par minuter bort finns skolor, förskolor och mataffär i Nyhamnsläge och runt kvarteret finnns lummig och uppvuxen natur i parkområde. Fritiden blir rik med underbar natur inpå knuten - badstrand, vandringsleder och allt Kullabygden har att erbjuda.

Område
Strandbaden
Bostadstyper
Radhus och lägenheter
Ägandeform
Bostadsrätt
Projektstatus
Planerat

Kvarter för trivsel

Strandbaden Park kommer att bli kvarter för dig som vill bo bekvämt och grönt. Vi kommer att bevara den gamla parkmiljön så långt det är möjligt och låta utomhusmiljön genomsyras av samma höga kvalitet som bostäderna. Parker, lekplatser, boulebanor och trädkantade gator utan genomfartstrafik - en dröm för alla generationer. Är du intresserad av att bo i nybyggt radhus på 118 kvm eller i lägenhet 2-4 rok? Nu har du chansen att vara med från början när vi utvecklar Strandbaden Park. 

"I ett nybyggt Lyckos-hem slipper du tänka på underhåll eller oväntade utgifter i många år framåt."
Anders Larsson, vd Lyckos AB

Planerat
Till Salu
Byggstart
Inflyttning

Intresserad av Strandbaden Park?

Anmäl ditt intresse här för att följa projektets utveckling och bli meddelad när försäljningen av bostäder startar.

Skicka intresseanmälan

Lyckos AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Dina uppgifter kommer att behandlas enligt vår integritets- och cookiepolicy, se vår integritets- och cookiepolicy.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Våra bostadstyper:

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.