Om våra bostäder

I Lyckos bostäder finns oanade möjligheter. Upptäck våra olika hustyper och alla smarta funktioner du får i ditt nya hem.

Välkommen hem till ljus, rymd, design och funktion

Hemma vill vi kunna umgås, vara aktiva, dra oss tillbaka, sova, laga mat, tvätta, leka, pyssla… När vi planerar Lyckos-hemmet tänker vi på allt man gör en helt vanlig dag. Men också på de lite festligare dagarna. Därför är Lyckos ljust, inbjudande, flexibelt, ytsmart och överraskande funktionellt.

Fem designdetaljer som väcker Hemlängtan

Vi utgår från livet som ska levas i bostäderna när vi designar för en bra början. I samarbete med välkända arkitekter och inredare tar vi fram planlösningar som erbjuder kvaliteter utöver det vanliga.

• Lyckos radhus är bredare än de flesta, vilket ger mer ljus, rymd och plats.

• Rummen är planerade och länkade till varandra för att underlätta gemenskap, inom familjen och i umgänget med vänner, släkt och bekanta. Husen har också flexibel rumsindelning för att kunna anpassas till olika behov.

• När du öppnar entrédörren i radhusen ser du din trädgård i siktlinjen, för mer ljus och rymd.

• Vi bygger med höga fönster ner till golv – så att små människor och fyrbenta familjemedlemmar kan se ut.

• För att du ska kunna sova gott isolerar vi också extra mycket i ytterväggen.

Här planerar vi för nya kvarter:

• Halmstad
• Häljarp
• Kalmar
• Kävlinge

Nybrostrand
• Simrishamn
• Svarte

Här kan du ladda ner och läsa om Lyckos bostäder

Lyckos planerar fler bostadstyper

Inom kort kommer du kunna välja ännu fler sätt att bo på. Vi planerar och utvecklar nya hustyper och boendeformer, så att fler ska kunna bo smartare i Lyckos. Håll utkik efter nyheter här på sidan.

 

Lyckos är

En bra början för dig som längtar hem

Vi lyssnar och funderar för att planera ytorna

När vi planerat Lyckos har vi lyssnat på vad de boende i tidigare projekt tycker. Det som uppskattas har vi tagit med oss och ofta förbättrat ännu mer. Därför finns alltid ett fönster i siktlinjen när du öppnar ytterdörren. Därför finns det alltid ett fönster vid entrén, för att ta till vara på dagsljuset. Därför har radhusen alltid ett separat grovkök med tvättmaskin och torktumlare.

Det ska vara enkelt att möblera och ändra

Ett bra rum är ett lättmöblerat och levande rum tycker vi på Lyckos. Våra arkitekter och inredare har noga tänkt igenom olika slags behov för olika tillfällen. I våra ritningar finns lite tips om hur du kan möblera och vad som får plats, till vardags och till fest. Vägguttag och belysning är placerade för att kunna använda ytor på många sätt.

Uteliv för alla

I Lyckos-hemmen kan alla sitta på sin uteplats med en kopp kaffe när vårsolen tittar fram för första gången. Bjuda vännerna på grillat eller dockorna på saft och kaka i trädgården. Radhusen har skyddade uteplatser och lägenheterna har balkong/uteplats eller uteplats på loftgång. Kring husen skapar vi en trygg utemiljö med plats för till exempel boulespel, odling och spontana möten på sittplatser i både skugga och sol. Det ger en trygg och inbjudande miljö för alla boende i området.

Fri inrednings- och snickerihjälp

Drömmer du om en inredningsexpert som hjälper dig att förverkliga dina idéer? I Lyckos blir det verklighet. Innan du flyttar in erbjuder vi ett par timmars fri inredningshjälp för att hjälpa till med planering, möblering och färgval till ditt nya hem. I samband med inflyttning får du också hjälp av en duktig snickare för att sätta upp hyllor, gardinstänger med mera.

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.