Lägenheter Smalhuset

Öppet och rymligt med välplanerade rum och uteplats till alla lägenheter.

Här kan du välja mellan etta, tvåa, trea och fyra, alla omsorgsfullt planerade för bästa trivsel. Med fönster i två väderstreck kan du vara säker på att du får en ljus lägenhet med mycket rymd. Loftgången utanför med plats för sittmöbler ger nästan lite villakänsla. 

Här bygger vi Smalhuset

Häljarp
Halmstad
Simrishamn
Kalmar

Boarea
35 - 80
Antal sovrum
1 - 3
Uteplats/loftgång
Ja
Kök med gott om plats för både vardag och fest!

Smarta planlösningar

I ettan finns en sovalkov som rymmer både säng, arbetsplats och garderob/förråd och på andra sidan badrummet ligger vardagsrummet. En etta som är som en tvåa alltså. I tvåan är vardagsrummet och köksdelen ovanligt rymligt med genomgående ljus. I trean utgör köksdelen och vardagsrummet hjärtat och sovrummen ligger på varsin sida. Likadant är det i fyran men med mer plats för alla.

Kvaliteter utöver det vanliga

Alla lägenheter har gott om förvaring för sin storlek, de större med både förråd, klädkammare och garderober. Vi har till och med tänkt på cykeln - den hänger du utomhus på väggen bredvid din ytterdörr. I hallen ligger klinker på golvet, alla övriga golv har ekparkett och badrummet är helkaklat med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. Detta är lägenheter att leva livet i.

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.