Radhuset Kvadraten

Det funktionella, ljusa och rymliga boendet för den växande eller krympande familjen.

När du öppnar dörren till Kvadraten är det redan ljust. Fönster ovanför ytterdörren och de många fönstren i husets andra ände ger ljus och överblick. Det flexibla radhuset har två plan. Husets sociala del är entréplanet med kök, matplats och vardagsrum. Här finns också den separata tvättstugan med egen ingång i gavelhusen och badrum med toalett och dusch. Köket och matplatsen i den öppna planlösningen gör det enkelt att förlänga matbordet för att duka för flera.

Här bygger vi Kvadraten:

Kävlinge
Södra Sandby
Halmstad
Svarte
Häljarp
Kristianstad

Boarea
118 kvm
Antal sovrum
2-4
Uteplats
Ja
Förråd
Ja
Två till fyra sovrum på ovanvåningen – med flexibel planlösning bestämmer du själv.

Funktion i varje kvadratmeter

Ovanvåningen är ytsmart med genomtänkt funktion för varje kvadratmeter. Ett allrum för TV, spel och lek ligger direkt vid trappan. Beroende på hur väggarna placeras kan du välja två till fyra sovrum. Ett av sovrummen kan om du vill användas som en stor klädkammare. På ovanvåningen finns också badrum med toalett och dusch.

Extra smart förvaring

Ett aktivt liv för en aktiv familj kräver gott om förvaring. För att ta till vara på alla ytor har garderoberna skjutdörrar och under trappan finns en extra smart förvaring.

Uteplats i två väderstreck

I Kvadraten kan du ha en uteplats både på entrésidan och trädgårdssidan för att välja sol eller skugga som du önskar.

Radhuset Kvadraten

Planlösning

Foton, interiör- och miljöbilder och planlösningar för våra bostäder är illustrativa. Därför kan vissa avvikelser förekomma.