{{model.Ingress}}

Möt vår inredningsarkitekt

Drömmer du om en inredningsexpert som hjälper dig att förverkliga dina idéer? Med Lyckos blir det verklighet. Innan du flyttar in erbjuder vi ett par timmars fri inredningshjälp för att hjälpa till med planering, möblering och färgval till ditt nya hem.

Läs mer

Besök våra visningshus

I Lyckos visningshus kan du gå in och känna på ljus, rymd och kvalité. I Kävlinge, norr om Lund, och i Svarte, Ystad har vi med hjälp av inredningsarkitekt inrett ett Kvadraten-hus med tavlor på väggarna, mattor på golven och möblerat i en stil som känns modern.

Boka din tid här

Välkommen till våra visningshus

I Lyckos visningshus kan du gå in och känna på ljus, rymd och kvalité. I Kävlinge, norr om Lund, och i Svarte, utanför Ystad har vår inredningsarkitekt inrett ett Kvadraten-hus med tavlor på väggarna, mattor på golven och möblerat i en stil som känns modern.

Boka din tid här

Välkommen till vår visningslägenhet

I Lyckos nya visningslägenhet kan du gå in och känna på ljus, rymd och kvalité. I Häljarp, söder om Landskrona har vi inrett en trea på markplan med tavlor på väggarna, mattor på golven och möblerat i en stil som känns modern.

Boka din visning med mäklaren här!

Inreda nyproduktion

Det är mycket man ska tänka på när man planerar för ett nytt hem. Vad behöver jag få plats med, vad vill jag ta med mig från min gamla bostad och hur skapar jag trivsel? På Lyckos hjälper vi dig att hitta det som är rätt för dig.

Läs mer

Hållbara och stilrena materialval

När du har bestämt dig för ett Lyckos-hus får du ett hem med hållbara och stilrena materialval. Några av dem kan du vara med och välja.

Läs mer