{{model.Ingress}}

Det ska vara enkelt att möblera

Vi tycker att ett bra rum är ett lättmöblerat och levande rum. Våra arkitekter och inredare har noga tänkt igenom olika slags behov för olika tillfällen. I våra ritningar finns lite tips om hur du kan möblera och vad som får plats, till vardags och till fest.

Läs mer

Uteliv för alla

I Lyckos-hemmen kan alla sitta på sin uteplats med en kopp kaffe när vårsolen tittar fram för första gången. Bjuda vännerna på grillat eller dockorna på saft och kaka i trädgården. Radhusen har skyddade uteplatser och lägenheterna har balkong/uteplats eller uteplats på loftgång.

Besök våra visningshus

I Lyckos visningshus kan du gå in och känna på ljus, rymd och kvalité. I Kävlinge, norr om Lund, och i Svarte, Ystad har vi med hjälp av inredningsarkitekt Kristina Fors inrett ett Kvadraten-hus med tavlor på väggarna, mattor på golven och möblerat i en stil som känns modern.

Boka din tid här

Mer ljus, rymd och plats

När du öppnar entrédörren i radhusen och lägenheterna ser du din trädgård, terrass eller balkong i siktlinjen.

Byggt för gemenskap

Bostäder byggda för att stärka gemenskapen inom familjen och i umgänget med vänner, släkt och bekanta.

Vy för alla

Vi bygger med höga fönster ner till golv – så att små människor och fyrbenta familjemedlemmar kan se ut.

God sömn

För att du ska kunna sova gott isolerar vi också extra mycket i ytterväggen.

Radhuset Vinkeln

Öppet och rymligt med välplanerade rum och skyddad uteplats

Öppna dörren till radhuset Vinkeln och du får direkt överblick över hemmets entréplan. Här hänger kök, matplats och vardagsrum ihop med en naturlig förlängning till uteplatsen som du når både från vardagsrummet och köket, praktiskt inte minst när måltiden serveras ute.

Se mer

Radhuset Kvadraten

Det funktionella, ljusa och rymliga boendet för den växande eller krympande familjen.

Det flexibla radhuset har två plan. Husets sociala del är entréplanet med kök, matplats och vardagsrum. Här finns också den separata tvättstugan med egen ingång i gavelhusen och badrum med toalett och dusch.

Se mer

Flerbostadshuset Rektangeln

Öppet och rymligt med välplanerade rum och uteplats eller balkong.

Här kan du välja mellan etta, tvåa, trea och fyra, alla omsorgsfullt planerade för bästa trivsel. Med fönster i två väderstreck kan du vara säker på att du får en ljus lägenhet med mycket rymd. Loftgången utanför med plats för sittmöbler ger nästan lite villakänsla.

Se mer