Flytta in direkt! Kvalitetshus i Kävlinge är färdiga för inflytt och ännu finns det hus kvar! 

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Oslagbart läge med urban känsla

Bo bra nära till allt

Det här är ett läge för dig som vill bo bekvämt i ett lugnt, trivsamt och bilfritt område med gott om gröna ytor. Bor du i Brf Längtan har du nära till P-hus och endast ett par minuter till tåg- och busstationen där du snabbt tar dig in till Lund, Malmö och Helsingborg. Helt idealiskt för dig som vill bo barnvänligt och ha ett praktiskt vardagsliv.

Genomtänkta ytor för både inne- och uteliv

Uteplats i två väderstreck

På framsidan finns både plantering med buskar och en stenlagd yta. Ytterdörren ramas in av en entrékub som skapar en privat sfär där du kan ha en liten sittplats för morgonkaffet eller ställa av barnens cyklar. På husets baksida, en del i söder och en del i norr, finns både rymligt trädäck och förråd.

Sprillans nytt och inflyttningsklart

Ett nybyggt hus är ett problemfritt hus

Med en fasad i rustikt tegel får du ett naturmaterial som åldras snyggt, håller länge och är helt utan underhåll. Teglets kvalitetskänsla följer med in i huset där du möts av ekparkett från Kährs, kök från Vedum och stora fönsterpartier. Allt är nytt och för dig innebär det att du får ett praktiskt, lättstädat hem som ingen annan har bott i före dig.

118 genomtänkta kvadratmeter

Smart planlösning

Radhusen är av typen Kvadraten med kök, vardagsrum, badrum, tvättstuga och inneförråd på nedre plan och tre sovrum plus allrum på övre plan. Med en takhöjd på 250 cm och stora fönster både uppe och nere, flödar huset i ljus och känslan av rymd och gott om plats blir påtaglig.

Alla bostäder

Här kan du se alla bostäder i

Antal rum
Fler filter

Sökfilter

Bostad Rum Kvm Våning Pris Avgift Status
{{residence.ApartmentNumber}} {{ rooms(residence)}} {{residence.Area}} {{residence.Floor || ' - ' }} {{residence.StatusLabel}} Planlösning  

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}

Välkommen till våra visningshus

I Lyckos visningshus kan du gå in och känna på ljus, rymd och kvalité. I Kävlinge, norr om Lund, och i Svarte, utanför Ystad har inredningsarkitekt Kristina Fors inrett ett Kvadraten-hus med tavlor på väggarna, mattor på golven och möblerat i en stil som känns modern.

Boka din tid här

Fler skäl att flytta till Stationsstaden

Nära till mataffären

Här behöver du inte gå långt för att handla. I Brf Längtan bor du bara någon minuts promenad från Coop och lokala restauranger.

Kommunikationer

Med tåget når du Lund på bara 8 minuter, Malmö på drygt 20 minuter och Helsingborg på 30 minuter. Det kan man väl kalla centralt.

Barnvänliga kvarter

Ett lugnt och trivsamt område med många gröna ytor och bilfria gator. Idealiskt för dig som vill bo barnvänligt och ha ett praktiskt vardagsliv.

Investera i din hälsa

Ett Lyckos hus är Svanenmärkt. Alla material är giftfria och ventilationen i husen är väl tilltagen - inte dumt med tanke på att vi tillbringar 90% av vår tid inomhus.

Just nu har vi sänkt priset, anmäl ditt intresse idag!

Anmäler du ditt intresse så hör vi av oss till dig! Du förbinder dig såklart inte till någonting.

Till intresseanmälan