Sommarkampanj

Bo avgiftsfritt i 24 månader!

Du sparar upp till 151.080 kr* och får dessutom vårt generösa Trygghetspaket på köpet.

Läs mer om sommarkampanjen här!

Flytta in direkt! Nybyggda lägenheter i Häljarp är färdiga för inflytt och ännu finns det några kvar!

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Inflyttningsklara lägenheter

Kvarter för trivsel - nära Landskrona

På lugnt läge i Häljarps Parkstad står HSB Brf Kaptenen med lägenheter 1-4 rok i klara. Husen ligger luftigt mellan äldre bebyggelse och nybyggda radhus omgärdade av grönska. Platsen är en liten oas i Häljarp.

Uteplats eller rymlig balkong

Lägenheterna på första våningen har ett härligt trädäck med utgång från vardagsrummet. Bor du på andra våningen har du istället en rymlig balkong med glasräcken att njuta av när vädret tillåter. Alla uteplatser och balkonger vätter mot väster, som ger dig eftermiddags- och kvällssol.

Smart planlösning

I HSB Brf Kaptenen väljer du mellan 1-4 rok, alla omsorgsfullt planerade för bästa trivsel. Med fönster i två väderstreck kan du vara säker på att du får en ljus lägenhet med mycket rymd. Alla material håller hög kvalitet och inomhusklimatet är behagligt med parkettgolv och golvvärme.

En nybyggd lägenhet är en problemfri lägenhet

Med rustikt tegel får du ett naturmaterial som åldras snyggt, håller länge och är helt utan underhåll. Teglets kvalitetskänsla följer med in där du möts av ekparkett, kök från Vedum och stora fönsterpartier. Allt är sprillans nytt. Du får ett praktiskt och lättstädat hem som dessutom är underhållsfritt.

Alla bostäder

Här kan du se alla bostäder i

Antal rum
Fler filter

Sökfilter

Bostad Rum Kvm Våning Pris Avgift Status
{{residence.ApartmentNumber}} {{ rooms(residence)}} {{residence.Area}} {{residence.Floor || ' - ' }} {{residence.StatusLabel}} Planlösning  

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}

Välkommen till vår visningslägenhet

I Lyckos nya visningslägenhet kan du gå in och känna på ljus, rymd och kvalité. I Häljarp, söder om Landskrona har vi inrett en trea på markplan med tavlor på väggarna, mattor på golven och möblerat i en stil som känns modern.

Boka din visning med mäklaren här!

Fler skäl att flytta till Häljarps Parkstad

Vackra omgivningar

I Häljarps Parkstad får du lugn och ro och en omgivning av skog, ängar, hästgårdar och hav.

Kommunikationer

Du bara 5 min med tåg från Landskrona, 20 min från Helsingborg och Lund och 35 min från Malmö. Perfekt för pendlare och perfekt för dig som vill ha båda världar inom nära räckhåll.

Ett utmärkt läge

En plats mellan hav och skog med fördelen av Häljarps nära service i form av affär, förskola, skola, idrottsplats och tågstation. För dig som vill vara mitt i naturen men samtidigt ha direkt närhet till de större städerna, golfbanorna och hästgårdarna.

Investera i din hälsa

Lyckos lägenheter är Svanenmärkta. Allt material är giftfritt och ventilationen i husen är väl tilltagen. Du kan därför vara säker på att det frisk luft inomhus. Inte dumt med tanke på att vi tillbringar 90% av vår tid inomhus.

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse idag!

Anmäler du ditt intresse så håller vi dig informerad om förändringar i projektet. Du förbinder dig såklart inte till någonting.

Till intresseanmälan